Skip to content

Vorige BCQ activiteiten

17 juni 2022

Vrijdagmiddagborrel

17 juni hebben we op de locatie  Boerderij Dichtbij onze Vrijdagmiddagborrel gehouden.

De weergoden waren ons goed gezind , werkelijk schitterend weer voor een BBQ op een mooie locatie.

Uiteraard rond 17.00 uur een Inspirerend verhaal van Bart vd Knaap over het ontstaan en de doorgroei in 20jr van een eenmanszaak naar een bedrijf met 50 mensen , uiteraard valt 2sur5 hier ook onder.

Ook inhoudelijke vragen werden door Bart uitgebreid beantwoord, dus mooi stukje B2B.

Daarna de Pizza-oven aan en de BBQ , dus hoogste tijd om de magen te vullen.

Dan gaat de klok heel snel en naderde de eindtijd van 21.00 uur.

Maar een Westlander is geen Westlander als er dan toch nog een biertje wordt gevraagd, waar het Team van Bart met volle overgave aan meewerkte.

Zo rond 21.30 uur was dan toch het laatste glas leeg en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde activiteit.

30 april 2022

Le tour de BCQ

In de fase van “”Inhaalrace “” van vele uitgestelde bijeenkomsten en feestjes waren we toch met circa 50 leden van onze club bijeen.

Op de fiets hebben we twee fantastische bedrijven bezocht. Bij het bedrijf Forever Plants & Plantsome werd er aandacht besteed aan de thema’: E-commerce en Duurzaam ondernemen. Bij de buurman Van der Voort Potplanten werd er aandacht besteed aan de thema’s: Supply chain management en Innovatie. 

Bedrijven zijn in Nederland in een hoog tempo continue bezig zich aan te passen aan de veranderende markt. Naast gezelligheid zijn onze bijeenkomsten ook een goede manier om elkaar aan het denken te zetten en over onderwerpen te discussiëren.

Kan ik hiermee iets voor mijn bedrijf , maar ook : ben ik volger of trendsetter, innoveer ik wel snel genoeg ?

We hebben de fietstocht afgesloten bij Dulo asbestverwijdering.

Onze dank gaat allereerst uit naar beide bedrijven, welke in deze drukke tijden ons de gelegenheid bieden om een kijkje in hun keuken te nemen. En uiteraard Dulo voor de gastvrijheid tijdens de gezellige en goed georganiseerde afsluiting.

30 oktober 2021

Bezoek aan Corendon

OP 30 oktober 2021 was het dan zover. We konden eindelijk een bezoek brengen aan het Corendon Village Hotel.

Begin van de middag vertrokken we met een bus vanuit Kwintsheul.

Na de ontvangst in het hotel konden we een kijkje nemen in een Boeing 747 die in de tuin van het hotel geparkeerd staat.

Hierna was er een drankje in de SKYBAR 747.

Er was een presentatie door de eigenaar van Corendon de heer Atilay Uslu over de oprichting van Corendon en over de grote operatie van het vervoer van de Boeing 747 naar de tuin van het hotel.

Na afloop was er een buffet.

Het was een zeer geslaagd uitje.

Zomer 2020

Barbecue pakket

Alle leden van de Business Club hebben een heerlijk barbecue pakket ontvangen om het handbalseizoen af te sluiten. Zo werd er toch gezamenlijk gebarbecued, maar wel zat iedereen op zijn eigen plekje. We hebben hiervan leuke en overheerlijke foto’s ontvangen. We hopen dat iedereen hiervan heeft genoten.

We kijken ernaar uit om iedereen het volgende seizoen weer bij Quintus Handbal te mogen ontvangen en om weer met elkaar activiteiten te mogen organiseren.

6 januari 2020

Nieuwjaarsborrel bij Unicum Elzenhagen

Op maandag 6 januari had de Business Club Quintus een nieuwjaarsborrel bij Unicum Elzenhagen. De opkomst was groot.

Na een welkomstdrankje sprak Ad Koremans een woordje en ook onze nieuwe voorzitter René van Kester deed een woordje. Er was eten in de vorm van een walking dinner. 

Tussen het eten door was er een pup quiz waarin ook vragen over onze BCQ-leden waren verwerkt. De leden waren zeer gedreven om de Quiz tot een goed einde te brengen.

Het was een zeer gezellige avond.