Skip to content

Vorige BCQ activiteiten

12 april 2024

Bezoek aan Growers United

Vrijdagmiddag 12 April zijn we met onze BCQ op bezoek geweest bij Growers United aan het Honderdland in Maasdijk.

Growers United is de afzetorganisatie van o.a. Prominent (tomaat) Purple Pride (aubergine) Green Diamonds (komkommer) Sweetpoint (paprika). In totaal ruim 600ha productie.

Op zeer enthousiaste wijze hield Stefan van Vliet (financieel directeur) een inleiding over de organisatie en de processen die plaatsvinden binnen de verkoop- en verpakkingsafdeling.

Na de inleiding een rondleiding, vanaf de galerij, waarbij alle inpakactiviteiten met eigen oog konden worden waargenomen.

Indrukwekkend, hoe ook hier de automatisering de diverse processen verzorgd.

Na afloop van de rondleiding stof genoeg om onder genot van een drankje en hapje de opgedane kennis met elkaar te bespreken.

Met een mix van jonge en oudere leden hebben we een interessant en leerzaam bedrijfsbezoek achter de rug. Wij willen Stefan en collega’s bedanken voor de gastvrijheid en het enthousiasme waarmee hij ons heeft ontvangen.

8 januari 2024

Nieuwjaarsborrel

We kijken terug op een zeer geslaagde nieuwjaarsborrel op de locatie Unicum Elzenhagen.

3 juni 2023

Le tour de BCQ

Zaterdag 3 juni hebben we onze Tour de BCQ gefietst.

Als 1e bedrijf Metazet, waar na een inspirerende inleiding van Luke van Adrichem zijn rondgeleid in de fabriekshal door Leo , Luke, Ronald en Patrick. Indrukwekkend, zowel productie als eigen ontwerp en fabricage van de machines om de producten te kunnen fabriceren.

Hierna na Molenaar Service. Jelle , welbespraakt , vertelt vol trots over de route van Ambachtsweg naar Lotsweg. Hier , op ruim 3.000m2 staat een bedrijf met een breed scala van werkzaamheden zoals boren, slopen, bouwen en infra. Behalve dit bedrijf bevindt zich op deze locatie ook Ander Hout en Tree ID . Ook hier zijn we rondgeleid en als afsluiting de belangrijke 3e helft met borrel en hapje.

Een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan deze zeer geslaagde middag: bedankt.