Vorige BCQ activiteiten

25 januari 2019

Een sportief én culinair uitje bij Snowworld

Na een warm ontvangst op Quintus met gluhwein, cake én kerstmutsen (bedrukt met BCQ 15 jaar!) vertrok een bus met ongeveer 60 personen naar Snowworld in Zoetermeer. Na een heerlijke kop koffie en apfelstrudel was iedereen helemaal in de winterse sferen. Tijd voor wat actie! Iedereen mocht kiezen uit apfelstrudel maken, skiën en pijl- en boogschieten + luchtbuks schieten. Na de nodige inspanning was het tijd om gezellig te borrelen in de apres ski bar en te genieten van een heerlijk en goed verzorgd walking dinner. Kevin, Aleksandra en de andere leden van de Activiteitencommissie, bedankt voor de organisatie!

11 november 2018

Uitnodiging wedstrijd Challenge Cup

Wij nodigen u van harte uit voor onze activiteit op zondag 11 november. Dames 1 speelt dan een thuis wedstrijd in de Eekhouthal om de Challenge Cup. De Dames spelen dan tegen het Ijslandse Valur.
Het programma ziet er als volgt uit:
–  14.30/15.00 uur inloop in van de Knaap Corner
–  16.00 uur aanvang wedstrijd
–  Na de wedstrijd (+/- 18.00 uur) is er eten in de vorm van een buffet

22 september 2018

Eerste activiteit nieuw seizoen! 

De 1e BCQ activiteit van dit seizoen vond plaats op zaterdag 22 september. De dames 1 en Heren 1 speelden hun eerste wedstrijden in de Eekhouthal. Tussen de wedstrijden door werd Leo van Adrichem bedankt als voorzitter van BCQ en hoofdsponsor van de dames. Een geslaagde start van het seizoen. 

bcq1
1 juni 2018

Afsluiting van het seizoen bij Beachclub Titus

BCQ sloot het seizoen 2017/2018 af met een gezellige avond bij Beachclub Titus in Kijkduin. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig bijgepraat en vormde deze avond een mooie afsluiter van het handbalseizoen.

21 april 2018

Bezoek aan Pico Bello Hortensia en een wedstrijd kijken op Quintus

BCQ lid Paul Kouwenhoven en zijn zonen Richard en Bob nodigden BCQ uit voor een bedrijfsbezoek. Pico Bello is een kweker van snijhortensia’s. Na een kopje koffie en een korte uitleg van Paul is BCQ rondgeleid door de kwekerij. Aansluitend ging de groep richting Quintus voor een heerlijk buffet en een thuiswedstrijd.

26 januari 2018

Begin van het nieuwe jaar! Scootmobiel rijden en levend tafelvoetballen.

In de Tuinderij in De Lier, bekend om de originele en leuke activiteiten, hebben we een hilarische middag gehad. Er werd geracet met scootmobiels, levend getafelvoetbald en de wc pottenrace werd natuurlijk niet vergeten. Na afloop was er een heerlijk buffet.

1 december 2017

Bezoek aan het World Horti Center

BCQ was te gast bij het World Horti Center in Naaldwijk. Ons lid 3Bouw heeft de gehele indeling en afbouw van dit pand uitgevoerd. BCQ kreeg uitleg over de bouw in het atrium van de school en werd rondgeleid door de demokwekerij die gevestigd is in dit pand. Na afloop was er een heerlijk Italiaans buffet.