Skip to content

Vorige BCQ activiteiten

Zomer 2020

Barbecue pakket

Alle leden van de Business Club hebben een heerlijk barbecue pakket ontvangen om het handbalseizoen af te sluiten. Zo werd er toch gezamenlijk gebarbecued, maar wel zat iedereen op zijn eigen plekje. We hebben hiervan leuke en overheerlijke foto’s ontvangen. We hopen dat iedereen hiervan heeft genoten.

We kijken ernaar uit om iedereen het volgende seizoen weer bij Quintus Handbal te mogen ontvangen en om weer met elkaar activiteiten te mogen organiseren.

6 januari 2020

Nieuwjaarsborrel bij Unicum Elzenhagen

Op maandag 6 januari had de Business Club Quintus een nieuwjaarsborrel bij Unicum Elzenhagen. De opkomst was groot.

Na een welkomstdrankje sprak Ad Koremans een woordje en ook onze nieuwe voorzitter René van Kester deed een woordje. Er was eten in de vorm van een walking dinner. 

Tussen het eten door was er een pup quiz waarin ook vragen over onze BCQ-leden waren verwerkt. De leden waren zeer gedreven om de Quiz tot een goed einde te brengen.

Het was een zeer gezellige avond.

13 april 2019

Le tour de BCQ

Op zaterdag 13 april brachten we een bezoek aan kwekerij Concorde. Dit is een orchideeënkwekerij.  De heer van Marrewijk vertelde eerst het één en ander over het bedrijf aan de hand van een video. Daarna hebben we een rondleiding gekregen door de kas. Hier waren verschillende afdelingen te zien met verschillende stadia van de planten. We zijn bij de inpakafdeling geëindigd. Dit was een kleurrijk geheel met al die bloeiende orchideeën.

Toen op de fiets naar de volgende kwekerij. Nu waren we te gast bij chrysantenkwekerij R. & A. van Kester. Rene van Kester gaf wat uitleg over het bedrijf. En hij gaf aan dat we vooral moesten rondkijken en ervaren hoe het proces werkt. Het was leuk om het bedrijf in werking te zien. We konden zien hoe de bloemen via een ondergrondse transportband in de schuur terechtkwamen. De kas, waar de bloemen geoogst worden, is één witte bloemenzee. En dan nog ouderwets handwerk: het hoezen en inpakken van de bloemen.

Beide bedrijfsbezoeken waren erg interessant en we willen beide bedrijven dan ook hartelijk bedanken voor hun tijd en gastvrijheid.

Toen door naar de Scrumpy. Waar we onder het genot van een drankje nog via een streaming de wedstrijd van de dames in Polen konden bekijken. Helaas geen winst, maar al met al een hele geslaagde en gezellige dag.

25 januari 2019

Een sportief én culinair uitje bij Snowworld

Na een warm ontvangst op Quintus met gluhwein, cake én kerstmutsen (bedrukt met BCQ 15 jaar!) vertrok een bus met ongeveer 60 personen naar Snowworld in Zoetermeer. Na een heerlijke kop koffie en apfelstrudel was iedereen helemaal in de winterse sferen. Tijd voor wat actie! Iedereen mocht kiezen uit apfelstrudel maken, skiën en pijl- en boogschieten + luchtbuks schieten. Na de nodige inspanning was het tijd om gezellig te borrelen in de apres ski bar en te genieten van een heerlijk en goed verzorgd walking dinner. Kevin, Aleksandra en de andere leden van de Activiteitencommissie, bedankt voor de organisatie!

11 november 2018

Uitnodiging wedstrijd Challenge Cup

Wij nodigen u van harte uit voor onze activiteit op zondag 11 november. Dames 1 speelt dan een thuis wedstrijd in de Eekhouthal om de Challenge Cup. De Dames spelen dan tegen het Ijslandse Valur.
Het programma ziet er als volgt uit:
–  14.30/15.00 uur inloop in van de Knaap Corner
–  16.00 uur aanvang wedstrijd
–  Na de wedstrijd (+/- 18.00 uur) is er eten in de vorm van een buffet

22 september 2018

Eerste activiteit nieuw seizoen! 

De 1e BCQ activiteit van dit seizoen vond plaats op zaterdag 22 september. De dames 1 en Heren 1 speelden hun eerste wedstrijden in de Eekhouthal. Tussen de wedstrijden door werd Leo van Adrichem bedankt als voorzitter van BCQ en hoofdsponsor van de dames. Een geslaagde start van het seizoen. 

bcq1
1 juni 2018

Afsluiting van het seizoen bij Beachclub Titus

BCQ sloot het seizoen 2017/2018 af met een gezellige avond bij Beachclub Titus in Kijkduin. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig bijgepraat en vormde deze avond een mooie afsluiter van het handbalseizoen.

21 april 2018

Bezoek aan Pico Bello Hortensia en een wedstrijd kijken op Quintus

BCQ lid Paul Kouwenhoven en zijn zonen Richard en Bob nodigden BCQ uit voor een bedrijfsbezoek. Pico Bello is een kweker van snijhortensia’s. Na een kopje koffie en een korte uitleg van Paul is BCQ rondgeleid door de kwekerij. Aansluitend ging de groep richting Quintus voor een heerlijk buffet en een thuiswedstrijd.

26 januari 2018

Begin van het nieuwe jaar! Scootmobiel rijden en levend tafelvoetballen.

In de Tuinderij in De Lier, bekend om de originele en leuke activiteiten, hebben we een hilarische middag gehad. Er werd geracet met scootmobiels, levend getafelvoetbald en de wc pottenrace werd natuurlijk niet vergeten. Na afloop was er een heerlijk buffet.

1 december 2017

Bezoek aan het World Horti Center

BCQ was te gast bij het World Horti Center in Naaldwijk. Ons lid 3Bouw heeft de gehele indeling en afbouw van dit pand uitgevoerd. BCQ kreeg uitleg over de bouw in het atrium van de school en werd rondgeleid door de demokwekerij die gevestigd is in dit pand. Na afloop was er een heerlijk Italiaans buffet.